Connection has lost...
Wij zijn ko-lab, een creatief buro met 3 ontwerpers die goed zijn in interieurontwerp, grafische vormgeving en fotografiestyling.
Wij helpen je graag met allerlei uitdagingen op creatief gebied. In ko-creatie samenwerken, daar houden we van, met elkaar en met onze klanten. Wij ontwerpen ruimtes en versterken de visuele identiteit van bedrijven, merken en producten. We creëren de beste plek voor jouw merk. Dat kan een fijne werkplek zijn, maar ook een fotografie-set. Ons werk kenmerkt zich door eenvoud, sterke kleurkeuzes en grafische invloeden.

Wij zijn mooi-makers. Wij geloven dat een sterke visuele identiteit positief bijdraagt aan een merk, en dus aan joúw werk. Bij ko-lab spreken we dezelfde taal, en ieder vanuit eigen kracht. Met onze drie disciplines vullen we elkaar aan en kunnen we dus een compleet en doordacht eindproduct opleveren. Zo wordt bijvoorbeeld een fotoshoot een compleet collectieboek en laten we je nieuwe merkidentiteit ook meteen terugkomen in het interieur. Jij hoeft jouw creatieve vraagstuk dus maar bij 1 buro neer te leggen voor een compleet antwoord. Dat is ko-creatie.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Wij kijken met onze creatieve blik mee naar al jouw ontwerpvraagstukken. Dit varieert van interieurontwerp tot branding en van concepten voor fotografie tot bureaupresentaties. We helpen je met het ontwikkelen en doorvoeren van een huisstijl. En ook volledige fotografieproducties nemen we je graag uit handen. Om je goed te kunnen helpen willen we je wel graag leren kennen. Vertel ons wie je bent en waar je merk voor staat dan visualiseren wij dat voor je. Samen zoeken we de juiste kleuren, beelden, vormen en materialen.

Hoe werken we?

Wij vinden het belangrijk om jou en jouw vraagstuk goed te begrijpen, daarna kunnen we met volle overtuiging voor je aan de slag. We starten altijd vanuit een heldere briefing. Die mag jij opstellen, maar dat kunnen we ook samen doen. In die briefing komen jouw wensen en verwachtingen te staan, het budget, de eventuele randvoorwaarden en de timing.

Wij gaan doelgericht met jouw briefing aan de slag en doen je een eerste voorstel waar jij je feedback op geeft. Vanuit daar werken we samen verder. In ko-creatie komen we tot een definitief ontwerp waar jij blij mee bent. Het werkt voor beide partijen fijn als we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

We zijn goed in:

Interieur ontwerp
retail
kantoor
horeca
zorg
beurs & standbouw

Styling
interieurstyling
fotografiestyling
beeldconcepten
kleurconcepten
trendforecasts

Grafisch ontwerp
brand identities
verpakkingen
illustraties
magazines
bedrijfspresentaties