Connection has lost...

Jasmijn Alles

art director, brand stylist

Setcard 002
Jasmijn maakt het mooi. Heeft een speciaal talent om dingen bijzonder te maken, ze tot een 'next level' te brengen, met een fijne twist. Het kleurgevoel en de creativiteit die Jasmijn heeft vertaalt zich in passende en altijd even prachtige beeldconcepten.
maakt
mooi
beeld!
maakt mooi beeld!
Ze ontwikkelt die beeldconcepten niet alleen, ze werkt ze ook uit en maakt het helemaal af. Op de set is Jasmijn dan ook hands-on en gaat ze als een speer. Maar ze loopt nooit voorbij aan details, ze zorgt ervoor dat alles klopt. Met rust. Tot in de puntjes.

In het werk van Jasmijn zie je terug wie ze is: verfrissend, optimistisch, stressvrij en kleurrijk. Maar zonder overbodige toeters en bellen. Ze heeft een antenne voor mooi nieuws, dat ze feilloos oppikt en toepast in je project.
Thuis kan Jasmijn haar energie en liefde kwijt bij twee fijne meiden en krijgt ze steun van haar nét zo creatieve man, die zich soms wel zuchtend afvraagt wat er nou allemaal weer verzameld is in de kofferbak van de auto? "Voor wie zijn toch weer al deze spullen?!"