Connection has lost...

Mepal Product range

Art direction, fotografieproductie & styling
In ko-creatie met: Mepal en Eric van den Elsen

Over Mepal
Sinds de jaren 50 maakt Mepal slimme kunststofproducten om voedsel in te bewaren. De ontwerpen zijn duurzaam, functioneel en hebben een tijdloos design.

Onze uitwerking
Mepal vroeg ons hun range aan producten vast te leggen, en dat zijn er nogal wat want Mepal heeft een rijk productportfolio. De producten zijn ontworpen met aandacht voor design en detail, wat je terugziet in materialisatie, functionaliteit, vorm en kleur. Wij legden de focus op het vangen van al deze mooie eigenschappen. De productfamilie’s hebben we op kleur gezet, onderverdeeld in 4 kleurgroepen, met als doel rust en overzicht binnen het assortiment te brengen. We kozen voor tonaal kleurgebruik maar ook contrastrijke kleurcombinaties, smakelijke eigentijdse kleuren die het oog van de kijker vasthoudt. Er is gefotografeerd in een daglichtstudio, die alles letterlijk in een mooi daglicht zette en de producten zo liet zien zoals ze gemaakt zijn, met oog voor alle mooie details en zonder poespas. De beelden worden o.a. gebruikt in de nieuwe productcatalogus van 2021, op social media en op de website van Mepal.

We kozen voor tonaal kleurgebruik en contrastrijke kleurcombinaties. Eigentijds beeld die het oog van de kijker vasthoudt.