Connection has lost...

Interieurontwerp & branding

Opdrachtgever: Mondzorg Breestraat
Interieurontwerp & vormgeving: ko-lab
 
Over Mondzorg Breestraat
Mondzorg Breestraat in Leiden is een complete mondzorgpraktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Oprichters Makan Tahmassian en Ulas Uzun runnen de mondzorgpraktijk met een vakkundig en gezellig team.
 
Onze uitwerking
Na de fusie van een mondzorgpraktijk en een tandartspraktijk was er behoefte aan een nieuwe merkidentiteit. We kozen ervoor de 2 bestaande logo’s met elkaar te combineren in een minimalistisch design. De heldere vormtaal en het kleurgebruik zijn een essentieel onderdeel geworden van de identiteit, ze zorgen voor herkenbaarheid. De kleuren hebben we toegepast op de wanden in de gang, wachtruimte en ontvangstruimte. Alle behandelkamers hebben een frisse wittere uitstraling, maar voelen niet kil doordat de toegepaste kleur op de gang subtiel binnengelaten wordt. De diagonale lijn die kenmerkend is voor de identiteit komt terug op de glazen wanden van de behandelkamers, zo is er voldoende privacy tijdens behandelingen en geeft een speels en decoratief effect.
Het interieur van de praktijk is een ruimte geworden die zówel voor de patiënten als de werknemers professioneel en aangenaam voelt. Iedereen gaat hier met een (schone) glimlach de deur uit.

We voeren de kleuren en vormtaal van de merkidentiteit consequent door, in alle uitingen.