Connection has lost...

Mepal showroom Meschede, DE

Art direction, interior design, graphic design: ko-lab
In ko-creatie met: Mepal en Julia

Over Mepal Meschede
Sinds de jaren 50 maakt Mepal slimme kunststofproducten om voedsel in te bewaren. De ontwerpen zijn duurzaam, functioneel en hebben een tijdloos design. Naast het hoofdkantoor in Lochem heeft Mepal ook een verkoopkantoor met showroom in Duitsland, Meschede.
 
Onze uitwerking
We werden gevraagd om een ruimte in te richten als showroom, waar klanten fijn kunnen worden ontvangen en kennis kunnen maken met het brede assortiment aan producten. Alle stellingen en verrijdbare meubels zijn bedacht en ontworpen door ons. Uitgevoerd in één weloverwogen, lichtblauwe kleur, om het assortiment van Mepal zo goed mogelijk op uit te laten komen. Een verrijdbaar keukeneiland toont de slimme oplossingen in opbergen en brengt de producten weer terug op de plek waar ze bedoelt zijn. We hebben met dit ontwerp geprobeerd dicht bij het merk en het product te blijven, no-nonses voor Mepal. 
De 4 werelden waarin de producten zijn onderverdeeld - opbergen, onderweg, aan tafel, voor kinderen - hebben eigen kleurlaag gekregen en worden ondersteund door een stukje storytelling.

Een showroom waarin je volledig meegenomen wordt in de Mepal wereld.