Connection has lost...

Fotostyling OneByOne

Opdrachtgever: Tegelgroep Nederland
Art direction & styling: Ko-lab
Fotograaf: Pepe Fotografie
 
Over Tegelgroep Nederland, Douglas and Jones
Groothandel en importeur Tegelgroep Nederland is de meest vooraanstaande speler op de markt van wand- en vloertegels, opererend met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland en België. Douglas and Jones opereert hieronder als een merk dat ontstaan is vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen, zoals vtwonen tiles by Douglas and Jones, Piet Boon by Douglas and Jones en Motto by Mosa. Daarnaast voeren ze een eigen hoogwaardige en veelzijdige collectie, alles met de focus op kwaliteit en de liefde voor design.
 
Onze uitwerking
Voor de OneByOne serie gingen we op locatie met stapels tegels, grote tegels. We wilden de unieke maatvoering van de tegel benadrukken. We foto­grafeerden ze in een woonomgeving, een industriële loft. De tegels kwamen er prachtig tot hun recht. Daarnaast maakten we in de studio enkele badkameropstellingen met de tegels van 1 bij 1 meter aan de muur. Een groots, ruimtelijk effect. We zoomden in op de mooie kleine details en hebben alle tegels in 1 beeld vastgelegd voor een compleet collectieoverzicht.

We maakten in de studio enkele badkameropstellingen met de tegels van 1 bij 1 meter aan de muur. Een groots, ruimtelijk effect.