Connection has lost...

Fotostyling Collectie 2020

Opdrachtgever: Mies&Co
Art direction & styling: Ko-lab
Fotograaf: GDandP

Over Mies&Co babylifestyle
Ester Brouwer lanceerde in 2016 haar eigen babylifestyle merk. De collectie van Mies&Co bestaat uit stijlvolle en hoogwaardige lifestyle textielproducten. De collectie kenmerkt zich door grafische prints, alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Mies&Co vroeg Ko-lab om art-direction.

Onze uitwerking
Alles start met een duidelijke briefing en goede voorbereiding. Ester brengt ons eerst haar visie over de totstandkoming van haar collectie. Vanuit haar merk en eigen ideeën maken we de vertaling naar een compleet beeldconcept, een storyboard. Hierin leggen we de beeldflow van de dag vast. Zodat het team precies weet welk beeld we uit de dag willen halen.

Met veel plezier bereiden we de fotoshoot voor, het kiezen van de juiste babymodellen en inmiddels ook mama en dreumes en kleutermodellen. De props, de kleding, de locatie en natuurlijk het verhaal. Tijdens de shoot lopen we het storybook door, hier en daar is het soms wat improviseren met de kleine modelletjes, maar alle ingrediënten om het te maken zijn er die dag. Dan is het gewoon go-time en maken we dat verhaal beeldend.

Tijdens de fotoshoot geven we genoeg ruimte voor spontaniteit en proberen we de mooie momenten te vangen in beeld.