Connection has lost...

Interieurontwerp kantoorruimte

Opdrachtgever: Rinos
Interieurontwerp: Ko-lab

Over Rinos

Rinos is een fabrikant van entreematten. De matten worden wereldwijd aan groothandels en distributeurs geleverd die deze onder hun eigen merk verder verspreiden.
De matten van Rinos worden bijvoorbeeld in kantoren, winkels, hotels, musea en ziekenhuizen gebruikt. Rinos heeft zowel zijn kantoor als de gehele productie in Genemuiden, dé tapijtstad van Nederland.

Onze uitwerking
We hebben een werkomgeving gecreëerd die aansluit bij de merkidentiteit van Rinos. De donkerblauwe basiskleur gebruikten we ter ondersteuning voor de bestaande huisstijl van Rinos. Inspiratie voor het eenvoudige (reken)ruitjespatroon haalden we uit de maatvoeringen in de ‘mattenwereld’, waar veel met vierkante meters wordt gewerkt. Dit ruitjespatroon komt o.a. ook terug in de stofstalenbox die we voor Rinos ontwikkelden. De fotografie die we eerder maakten - vertelt over de productie, het gebruik en toepassing van de matten - heeft een mooie plek aan de wand gekregen.
Naast de werkplekken die in hoogte verstelbaar zijn, is er een informele zitplek midden in de ruimte, geschikt voor overleg met een collega of een telefoongesprek. De hoge statafel met krukken is multifunctioneel inzetbaar en heeft een belangrijke sociale functie. Hij kan gebruikt worden als lunchplek, vrijdagmiddagborrel of wekelijkse kick-off meeting. In vloerplan onderscheiden we deze zones met een andere kleur tapijttegel.
Het is een werkomgeving geworden waar de werknemers de identiteit van de organisatie begrijpen, herkennen en deze dus nog beter kunnen uitdragen. Een plek die de werknemers energie geeft en dat komt de productiviteit altijd ten goede!

Een werkomgeving waar werknemers de identiteit van de organisatie begrijpen, herkennen en deze dus nog beter kunnen uitdragen.